HTML

.sas

Londoni tapasztalatok, meg minden más ami éppen az eszembe jut...

Friss topikok

Linkblog

2007.02.06. 18:22 .sas

Hímkesergő, avagy egy apa/pöcsfejű bunkó kusza gondolamenete az életről, és azt mozgató szexizmusról, és primitív lélekről

Egy fiú szemszögéből nézve...
 
"Ez a kis iromány csak úgy készül.
Sok, sok gondolat egymás utánisága lesz valószínűleg, bármilyen koncepció, vagy rendszer híján.
Felhívom a figyelmet arra, hogy esetleg egyes érzékenyebb lelkű olvasót sérthetnek a benne foglaltak.
Tehát ha sértődésre hajlamos vagy, illetve a sértődésből kiindulva hajlamos vagy gyalázkodásra, meddő vitára, a saját álláspontod szűklátókörű folyamatos ismétlésére akkor kérlek ne olvass tovább.
Ha mégis, akkor is kímélj meg attól, hogy belém kötsz.

Ez csak egy vélemény.És bizony lehet olykor sértő lesz, nagyképű, lekezelő.
De tudnod kell, hogy ami olykor bántó, vagy zavaró pl számomra, az éppen, hogy egy másik nézőpontomból, kedves, aranyos, elviselhető, akár szerethető dolog lehet.

Hogy miért írom?
Mert este ültem a kislányom ágya mellett, a cumisüveg egyik vége a kezemben, a másik vége az ő szájában, a lábai az égnek meredtek, a rongyocskáját az arcához szorította, és aktívan készült arra, hogy elaludjon.
Nekem meg közben jöttek a gondolatok arról, amiket itt, ott, mindenhol a világban az évek hosszú során tapasztaltam a lányokkal, nőkkel, asszonyokkal kapcsolatban.
És bizony felmerült bennem az, hogy ezt a pici kis emberkezdeményt, hogyan a francba lehetne megvédeni az olyan büdös, bunkó parasztoktól, mint én is voltam, vagyok, leszek...
Hogyan lehetne azt kikerülni, hogy kihasználják, hogy megbántsák, hogy fájjon neki az élet.
Az a vélemény nem érdekel, hogy tapasztaljon, majd erősebb lesz tőle.
Védeni akarom mindentől.
Persze, persze beteges dolog az ilyen gondolkodás, teljesen tisztában vagyok vele, és valószínűleg nem is fogok így viselkedni, de ott és akkor nagyon kis törékeny volt.

Szóval a kesergőmet igazából az általam nagyon nagyra becsült Veres Pali bácsi egy eszmefutattásával kezdeném.
Majdhogynem kívülről tudom.

Szituáció
Fiúcska felfedezte az onánia varázsát, hol máshol, mint a WC-ben gyakorolja ezt.
Viszi magával a fizika könyvet, és mondja is apjának, hogy nagyon nehéz a fizika, még a wc-n is olvasni kell.
2 percenként vízcsobogás, majd a gyerek kijön, kezében fordítva a fizikakönyv, a szeme karikás.
Mit mond erre a hülye apa?
Apa: Na mi van öcsi, vered a farkad?!
Gyerek: Éééé, áhhh, há'hogy, neeem...
Apa: Hát ne verjed mert hülye leszel!

És ebben van igazság mert az apa is verte, és tényleg hülye lett.

Mit mond erre az okos apa?
Apa: Na mi van öcsi, vered a farkad?!
Gyerek: Éééé, áhhh, há'hogy, neeem...
A: Hát pedig én ennyi idős koromban már vertem!
Gy: Téééényleg! (Fúúú, nagyon fasza faterom van!)
Gy: De miért, hát lehet?
A: Persze!
Gy: És hányszor?
A: Ahányszor könnyedén megy!
Na ekkor hagyni kell a gyereket, pár napig úgysem a fizika fogja érdekelni!
Aztán el kell kapni újra.

A: Öcsi! Akarsz csajozni?
Gy: Hát persze! Hogy kell?!
A: Nos…Hát tudod a csajok, mind hülyék!
Gy: Öööö…a muter is?!
A: Neeem…Szóval…A csajok nem értik a matekot!
Gy: De fater, én sem értem!
A: Na látod, ne dicsekedj azzal, hogy hülye vagy!

És ez folytatódik még nagyon, nagyon sokáig...Hihetetlen volt az öreg, és nagyon okosakat mondott!

Amiért írtam.
Igen, a csajok mind hülyék.
A pasik meg még hülyébbek, viszont nekik a kicsinyes végcél, az ejaculatio eléréshez nincsen szükségük lélekre, szeretetre, bizalomra...
És a csajok azért hülyék, mert azt hiszik, hogy a pasiknak lelkük van, szeretik őket, és megbízhatnak bennük.
És biztosan van olyan ideális világ, ahol ez megtörténik...Valami párhuzamos dimenzióban...
De az alapfelállás biztosan az, hogy a pasi dugni akar. A lány meg szeretet, figyelmet akar, és utána dugni, de akkor sokkal jobban, mint a pasi.
Viszont mire a pasi annyiszor dugott, és olyan jót, hogy már figyelmet, és szeretet is szentelne a lánynak, addigra a lány jó esetben megunja és dobja a pasit, rossz esetben megunja, megutálja a pasit, de mégis együtt marad vele. Viszont nagyívben leszarja, hogy szeretik és figyelnek rá.
Tehát kedves férfitársaim! (Bár biztos, egy pasi sem olvassa el ezt az irományom, és akinek esetleg igazán szólhatna pasi, az igazi parittya bunkó, meg igazán olvasni sem tud)
Figyeljünk oda a lányokra.
Hogy mit szeretnének, mit akarnak, mit mondanak, mit gondolnak, ne adj Isten még gondolkozzunk is előre, hogy hogyan tehetnénk boldoggá azt a lányt akivel éppen vagyunk. Utána meg azt akivel 4-5 óra múlva leszünk, majd végül azt akihez hazamegyünk.
Ne csak az járjon a fejünkben, hogy apám, milyen segge, melle van...És hogyan akarnád a bő nyálat, (lsd korábbi naplóbejegyzés) illetve egyéb huszadrangú pornófilmből ellesett gázosabbnál, gázosabb pozitúrát egyebet, aminek egy célja van, hogy a pasi ráélvezhessen a nő arcára...
Nem ez kell nekem, és neked sem kedves férfitársam,(na jó, néha igen), hanem az kell, hogy ha hozzáérsz a lányhoz, akkor ő összeránduljon, és a ne az undortól, hanem a vágytól, hogy igen, még érj hozzám, és újra, és akarlak...És ha hozzád ér a lány akkor ne azt akard, hogy egyből elkapja farkad, 3-at húzzon rajta, és a 7 mp-es szerelem összes gyönyörét kiélvezve rohanhass a szintén idióta haverjaidhoz elújságolni, hogy megint mekkora király voltál.
Hanem érezd, élvezd a nő minden egyes finom porcikáját, hajlatát, nyílását...És na a magad örömére, hanem a lányéra...És hogy meg fogja hálálni!
Az összes gusztustalan pózt kipróbálja veled, és élvezni fogja!

Lányok...
Ti pedig ne adjatok le semmilyen igényetekből, elvárásotokból
Soha, senkinek.
Találjátok ki, hogy mit szeretnétek az élettől, a pasitól, magatoktól.
Ne legyen az, hogy az idióta sorozatokból, könyvekből, magazinokból, és bizony a hazudós barátnőktől szerzett fals infók alapján vártok valami hatalmas csodát.
Tudod...Az olyan pasit aki nem független 175-19m cm magas, 75-90 kg, nem dohányzik, ritkán iszik, stb, stb. Ja és a kedvenc dumám kisherceges izé, hogy felelős leszel azért akit megszelídítesz. Baromság. Mindenki magáért felelős.
Ha Te tudod, hogy mit szeretnél, akkor azt érd is el, és ragaszkodj hozzá.
És ne netes, vagy nem netes ismeretségtől várd azt, hogy majd megvált, szeretni fog, és minden rózsaszín lesz.
Mert bizony, mind a netes, mind a nem netes pasi csak annyit akar, hogy minimálisan 7-8 fajta pózban benned lehessen(ezt biztosan nem fogod megkapni, ne reméld!lsd fent), utána lábat mosson és hazamenjen.
Ha ennél többet akarsz, akkor Neked kell tenni érte!
Elkapni a faszfejet a farkánál, és az agyánál fogva, és kicsikarni belőle azt amit elvársz, szeretnél magadnak.
Ha nem tudja megadni, ha valami is hibádzik, taposd meg, és dobd el. És ne szenvedj rajta. Szelekció, hogy természetes, vagy mesterséges, azon majd lehet filózni.
Aztán majd jön a következő, a következő, és az az utáni.
És? Akkor mi van? Országos kurvának kiáltanak ki? Kicsoda? Az a hülye ribanc, aki a kispöcsű faszijával kel nap, mint nap, és közben meg 4 tajrészeg kollégája vágja partyba egy csapatépítő tréningen?
Vagy a gyóntató papod? Aki gyerekek fotójára rejszol közvetlen a mise előtt? Vagy anyukád? Aki imád téged, és leszarja, hogy kivel vagy, csak boldognak lásson, érezzen? Vagy az a pöcs akit éppen dobtál, vagy nem is vagy hajlandó vele szóba állni mert annyira szánalmas? Pont az ilyenek véleményre kell hallgatnod?
Senkijére nem kell. Csak magadra kell, Önzőnek kell lenned, és azt tenned ami Neked! Ha Neked jó, és kisimult vagy, és boldog, akkor a fentebb felsoroltak vagy boldogok lesznek veled, vagy fel sem ér hozzád a szánalmas nyöszörgésük.
Ez a dolog szokott engem nagyon zavarni.
Hogy ha egy pasi x-nél több nővel van egyszerre, vagy szimultán, vagy gyors/lassabb egymás utánaban, az jófej, király, keménytökű, felnézek rá.
Ha egy nővel történik ugyanez, az büdös ribanc. Igen, annak akivel nincsen. Primkó felfogás. Ugyanúgy, sőt talán jobban is kell a nőknek a tapasztalat, mint a pasiknak. Már persze ha éppen vágyik rá az a nő, mert még jelenleg is töménytelen erkölcsileg megnyomorított lányka van ezen a Földön. A fenti hülye felfogás miatt.
És persze elérkeztünk ahhoz a nőtípushoz akit a legjobban utálok, gyűlölök, menekülök tőle.
És bizony ebből van itt, és a világon a legtöbb.
És az pedig az eddigiek keveréke.
Kitalált magának egy világképet, egy nagyon fals világképet. Ahol elhelyezte magát, és próbál benne maradni...Ezzel talán nincs is gond cseppnyi önértékelési zavar, és vége...
De aztán ezt a világképet elkezdi aszerint alakítani, hogy másoknak tetszen.
Az éppen aktuális audis pasinak, a barátnőnek aki éppen szült, és olyan édes a gyerek, a kollégáknak, akiknek olyan kiegyensúlyozott családi életük, mikor kávézás közben megbeszélik...És mit csinál? Alakít, lemond, belemegy olyan dolgokba amik miatt később megutálja magát, a világot, depresszióba süllyed, és minden remek lehetőséget ami adódhatna a szaros kis életében kihagy...és mindemellett fennen hangoztatja, hogy ő milyen okos, ügyes, kifinomult, csoda nő...Aki xanaxon él, és csak törpék(lelki) dugják...

Kb hirtelen ennyi.
Még egyszer kiemelve.
Nem érdekel az, hogy ha valaki találva érzi magát és felháborodik és el akar küldeni anyukámba. Ne tegye, mert felesleges.
Az sem érdekel, hogy jaj istenem mi a baj, mitől vagy depis? Nem vagyok depis csak most éppen így gondoltam, hát leírtam, némi grafománság tört elő belőlem.
Az sem érdekel, hogy mire vágok fel, osztom az észt, nézek le bárkit, én is csak egy kis fasz vagyok. Igen az vagyok, ez csak egy vélemény, ha nem tetszik, ne foglalkozz vele."

Szólj hozzá! · 3 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://sass.blog.hu/api/trackback/id/tr5134179

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en la siguiente página web 2018.02.28. 06:36:12

Rákóczi túrós diétásan - Fitness-diéta- fittdieta.blog.hu

Trackback: Publicación Completa 2018.02.27. 03:57:50

Ethical Hacking interjú - NetAcademia

Trackback: chacalexpeditions.com 2018.02.23. 12:53:16

Carros usados en venta en phoenix - zaaxyrm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása